diumenge, 19 d’octubre del 2008

i amb ella arribà l'escàndol

Tradicionalment, des de Japó sempre ens han arribat certes tendències cap a formes de fetitxisme que podríem definir, si més no, com a curioses. Ara han fabricat la primera "xicota-robot" per a homes solters, amb unes dimensions astorants de 38 cms. d'alçada, i que surt al mercat amb un preu al voltant dels 120 €. La promoció, fruit de l'esforç dels que sens dubte constitueixen una mostra dels millors experts de marketing mundials, fa recaure l'èmfasi en un eslògan que destaca els grans valors que aporta l'entranyable companya autòmata: "És petita, mamelluda, molt simpàtica i funciona amb piles". Per acabar de rematar tan agosarada mostra d'enginy i sensibilitat, donen un pas més en dir que "besa quan se li demana", i que "no discuteix, no va de compres, i pot repartir targetes de visita, cantar i ballar".

La veritat és que podria esplaiar-me durant una bona estona fent un al·legat de la meva sensibilitat, del meu compromís amb la igualtat de les dones i tota la pesca, però el fet em resulta tan caricaturesc que ho resumiré de forma breu: hauria d'haver estat jove als anys 30...

1 comentari:

  1. Aquests nipons!!!!

    Veient aquest petita musa electrònica no puc evitar pensar en la mítiquissima Afrodita, companya sentimental del gran Mazinger Z, heroi de les nostres infàncies.
    Allò si que era pur erotisme robòtic. Foll es tornava en Mazinger en veure-la disparar el mamellam al crit de "pechos fuera".

    ResponElimina