dimecres, 5 de novembre del 2008

amb aquestes sigles, sí

Ahir la Regidora de Patrimoni de l'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife, Esther Sarrautte, de Coalición Canaria, va voler entrar amb força a la selecció de millors vídeos penjats a YouTube, i a fe de Déu que ho va aconseguir. Els seus companys de partit van enrojolir quan va respondre a una petició d'informació per part d'un altre grup durant la celebració del ple de l'ajuntament, sobre la relació d'immobles cedits a les ONG. Cito textualment: "La relación de locales que usted me pide, me solicita, con las siglas ONG, en Patrimonio no figura ninguno. Sí figuran otras asociaciones como San Miguel, la Cruz Roja, etc. Pero con esas siglas, no".

No contenta amb demostrar el seu ampli coneixement de la realitat que l'envolta, encara va tenir la barra de desviar les culpes cap als tècnics que van elaborar l'informe, que va merèixer el gens despreciable període de tres mesos per a la seva elaboració; aquest detall em fa anar un pèl més enllà i reflexionar sobre l'eficàcia dels mecanismes de l'Administració, però millor que no ens desviem del tema, o no acabarem mai. Ah, i tampoc desmereix la 'conca...contanetación' de l'il·lustre alcalde.

Ja n'hi ha prou. Estic fins al capdamunt de veure l'absoluta incompetència endèmica que impregna bona part de les institucions i mecanismes d'uns estaments públics que, a banda de prendre decisions que ens afecten directament, a sobre ens toquen la bossa, per no citar altres elements de morfologia similar. Indigna veure ERO empresarials sistemàtics en la premsa diària, mentre es manté una pantomima de sistema públic malalt d'ignorància i en el que el manteniment de l'statuo quo és un fi en sí mateix. És per això que proposo que establim les bases d'una actitud de denúncia, sota la bandera del moviment Prou Ineptes Acomodats (PIA); amb aquestes sigles, sí.

http://es.youtube.com/watch?v=tlqP6TGDKrY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada